Καλώς ήλθατε στο Crystal Villas

Χρυσή Ακτή, Πάρος

Οι Crystal Villas σας προσκαλούν να κάνετε τις διακοπές των ονείρων σας πραγματικότητα. Μόλις λίγα λεπτά μακριά από την παραλία Χρυσή Ακτή, στη νότιο- ανατολική πλευρά του νησιού της Πάρου στην Ελλάδα, το Crystal Villas σας προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και ιδιωτικής ζωής.

Το συγκρότημα αποτελείται από τρεις πολυτελείς βίλες, χτισμένες σε μια ήσυχη περιοχή 5 στρεμμάτων στη Χρυσή Ακτή:

Η Crystal Villa Ι είναι μια πολυτελής βίλα κατάλληλη για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες μέχρι 5 άτομα. Η βίλα ακολουθεί την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, διαθέτει δύο oρόφους, 100τ.μ. εσωτερικό χώρο και ένα μεγάλο εξωτερικό χώρο επιπλωμένο με καθιστικό, τραπεζαρία, barbeque και ιδιωτική πισίνα.

Η Crystal Villa II είναι μια πολυτελής πέτρινη βίλα κατάλληλη για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες μέχρι 8 άτομα. Η βίλα ακολουθεί την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, διαθέτει έναν όροφο, 135 τ.μ. χώρος m εσωτερικό χώρο και ένα μεγάλο εξωτερικό χώρο με επιπλωμένη βεράντα με καθιστικό και τραπεζαρία και ιδιωτική πισίνα.

Η Crystal Villa III είναι μία πολυτελής πέτρινη βίλα κατάλληλα για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες έως 11 ατόμων. Η βίλα ακολουθεί την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, διαθέτει δύο ορόφους, 160 τ.μ. χώρος m εσωτερικό και ένα μεγάλο εξωτερικό χώρο με επιπλωμένη βεράντα με καθιστικό και τραπεζαρία και ιδιωτική πισίνα.

 

Το Crystal Villas είναι ένα νεόκτιστο συγκρότημα που υπόσχεται να κάνει την εμπειρία των διακοπών σας στην Πάρο αξέχαστη. Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, λίγα λεπτά μακριά από την παραλία Χρυσή Ακτή, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και ενοχλητικούς θορύβους, οι βίλες προσφέρουν απόλυτη ιδιωτικότητα, πολυτελείς υπηρεσίες και μαγευτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Όλες οι βίλες είναι διακοσμημένες με κομψότητα και στυλ και παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες για μια ευχάριστη και άνετη διαμονή.

ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΜΑΣ